Superbowl.no forum
You are not logged in. Please Register or Login.


Posted: Apr 30, 2012 5:16:05 pm
LOLfan92Her har dere mulighet til å komme med deres egne tanker rundt årets draft. Hvilke av årets valg var kloke? Hvilke av årets valg var mindre smarte? Hvilket lag gjorde det best, og hvem gjorde det dårligst?

Bare å komme med sine meninger, innspill og tanker.

Åpner også for muligheten hvis noen vil diskutere de siste spillerne som kom med som Undrafted Free Agent, hvis noen vil det.
“I never want them too comfortable, ... That's not what this is about.”  -  Tom Coughlin

Posted: May 01, 2012 12:59:43 pm
ThorJeg er stort sett fornøyd med draftet for Jets sin del. Det ideelle ville ha vært en ren pass-rusher-type fra øverste hylle, men Quinton Coples er spennende.

Stephen Hill virker å være en type som kan gå høyt i banen og dermed frigjøre rom for Holmes og Keller i mellomrommet, slik Braylon Edwards gjorde i glansdagene. Forrige sesong fikk Holmes for mye oppmerksomhet til å kunne produsere. Forhåpentligvis vil det endres nå. Bra at de tradet opp for å få Hill.

Terrance Ganaway sammenlignes med selveste LeGarrette Blount. Enhver fan må like å høre slikt! Ganaway er visstnok vant med å spille i en option package. Tenk dere Tebow i shotgun, og med Ganaway/Greene i backfield. Det blir underholdende. :)

Powered by myUPB v2.2.6  ·   © PHP Outburst 2002 - 2018

Creative Commons License