www.superbowl.no

Rookie-reaksjoner

01-05-2010

Første økt for Tebow, Bradford, Clausen og McCoy.

Ingen selger flere trøyer enn en viss nummer 15 i Broncos. Tim Tebows første NFL-økt er over, og en svært blid quarterback storkoste seg på første trening.

-  Jeg var veldig spent i dag. Det er spennende å ta på trøya og Broncos-hjelmen. Veldig gøy, og en stor dag. Det er så herlig å være i gang igjen, og jeg nyter hvert sekund. Jeg lærer meg playbooken, og det er mye å huske. Vi kjørte bare basis i dag, for å bli kjent med laget. Vi kommuniserer, har det gøy og jobber hardt for å bli bedre. Jeg er veldig tilfreds med min nye kasteteknikk, det føles bra, sier Tebow til NFL.com.

Spent Bradford

Også draftens aller første valg, Rams Sam Bradford, smilte fra øre til øre etter første økt som NFL-quarterback.

- Det var en stor opplevelse. Det har vært en stund siden sist, og jeg var så spent at jeg våknet før klokka ringte. Jeg lærer mye. Armen føles veldig bra, og alt er bra. Men det er jo sånn at alt ser rimelig greit ut på papiret, men det er litt mer vrient når x’ene og o’ene begynner å løpe, flirer Bradford.

Clausen en av gutta

Jimmy Clausen måtte vente lenger enn de fleste hadde trodd, men mange venter allikevel at han kan være en potensiell starter for sin nye klubb Carolina Panthers allerede i september.

- Veldig moro å være i gang, og å føle at man er en av gutta. En flott dag, og jeg har hatt det veldig gøy. Dette er mye av det samme systemet som jeg er vant med. At Carolina draftet meg var veldig gøy. Nå prøver jeg å lære så godt jeg kan, sier Clausen til NFL.com

Tålmodig McCoy

Den siste av de fire mest omtalte rookie-quarterbackene, Colt McCoy, har funnet seg godt til rette i Cleveland Browns. Men han er innstilt på å være tålmodig.

-  Det er stort å være en Cleveland Brown, og det er fantastisk å lære mer her. Jeg skal utvikle meg og bli bedre. Jeg gjør mitt aller beste, og jeg vil være en leder. Jeg er første mann om morgenen, og sistemann som går. Jeg ser meg selv som et førstevalg på sikt, for jeg vil spille. Men nå handler alt om å lære, sier McCoy.

LES OGSÅ:

Slik ble første runde av draften