www.superbowl.no

- Vi vinner Super Bowl

11-05-2010

Ryan proppfull av selvtillit.

Han har vært blant de mest aktive trenerne i off season, og Jets har forsterket laget sitt med spillere som LaDainian Tomlinson, Jason Taylor, Antonio Cromartie and Santonio Holmes – nå går like godt Rex Ryan ut og slår fast at Jets skal vinne Super Bowl.

- Vi har bare ett mål, og det er å vinne Super Bowl. Det er det vi skal gjøre denne sesongen, sier Ryan, melder ESPN.com.

Uttalelsen kom i et radiointervju, og opptakten var at New England Patriots-quarterback Tom Brady skrøt av sine divisjonsrivaler i New York.

Smart fyr

- De er et lag som alltid gir oss problemer, og de har jammen gjort mange forandringer i off season. Når dine erkerivaler gjør så mye som de har gjort må man følge med. De kom til conference championship i fjor, og de har et strålende forsvar. De kan løpe ballen like godt som noen andre, og de har en ung quarterback som kan skape mye, sier Brady.

Ryans respons var klassisk.

- Brady er en smart fyr, sa Jets-treneren.

Blitt bedre

Han gjør et poeng av å understreke at ingen i Jets-leiren er redde for å si at de vil bli best.

- Vi vet det blir en stor utfordring. Vi jobber knallhardt nå, og vi har blitt bedre i off season. Vi har fått inn spillere som vil bidra. Jeg er ikke redd for å si at vi skal vinne divisjonen vår, sier Ryan.

Patriots har vunnet AFC East seks av de syv siste sesongene.

MER JETS:

Taylor valgte New York

Også Holmes til Jets
Tomlinson klar for Jets