www.superbowl.no

Superbowl.no i USA

11-05-2010
Nevnes i Miami Herald.
Superbowl.no er ennå en svært ung nettside, men interessen for amerikansk fotball i Norge er tydelig økende. Det er hyggelig, men fremdeles må NFL-fans søke mot amerikansk media for å få sin dose fotballstoff. Personlig har jeg veldig sans for bloggen til Greg Cote i Miami Herald. Han har vært i avisen siden 1995, og skriver lekent - men med brodd.

Profesjonelt

Han har dekket Miami Dolphins, flere Super Bowl, VM, OL og mye annet innen sport. Nylig sendte jeg ham en mail, og skrøt litt av et godt innlegg han hadde skrevet. Jeg forklarte samtidig litt om NFL-statusen i Norge, og denne siden. Til min overraskelse fant jeg følgende post på bloggen hans Greg Cote's Randow Evidence of Cluttered Blog i dag - ved siden av et stort, norsk flagg:

"Fikk en hyggelig e-post fra en journalist i Norge som er Dolphins-fan, og driver landets eneste webside dedikert til NFL. Klikk på "Amerikansk Fotball På Norsk" for å se den. Veldig profesjonelt gjort. Et lite drawback for mange av mine lesere muligens: Det er på norsk!"

Cote hadde kostet på seg lenke til superbowl.no også. Hyggelig gjort!

Are