www.superbowl.no

- Jeg er ikke sint

16-06-2010

Chris Johnson snakker igjen.

Han har ikke vært å se på Titans frivillige treninger så langt i off season, og mange har spekulert i om Chris Johnsons tid i Tennessee er over. At fjorårets beste runningback ikke har villet snakke med pressen har gjort lønnsproblematikken mellom ham og Titans mystisk.

At lagets quarterback Vince Young har fått trøbbel etter en sen natt på strippeklubb har tatt bort noe av presset på Johnson, men for Titans som klubb er det tøffe tider – med tanke på vær- og klimakatastrofen som folk i Tennessee sliter med blir fotballnyhetene bare enda mer dårlige nyheter.

Ikke noe tilbud

Men nå snakker i det minste Chris Johnson igjen. Om enn noe kryptisk.

- Jeg liker laget mitt, jeg er ikke sint, sa Johnson først på søndag.

Men han valgte å svare ”ingen kommentar” på spørsmålet om han vurderer en ”hold out” helt til han får de betingelsene han ønsker.

Tirsdag publiserte han noen meldinger på twitter i beste chat-stil, men at mannen med gulltennene er misfornøyd kan ikke misforstås.

- Jeg har akkurat snakket med agenten min, og det var ikke gode nyheter. Jeg føler meg litt som Darelle Revis i Jets, men han har i det minste fått et tilbud – de har ikke tilbudt meg noe, skriver Titans-stjernen, ifølge NFL.com.

12 millioner dollar

Han fortsetter slik:

- Hvordan forventer de at spillere skal gi alt, og risikere sine kropper når de ikke vil gi dem det de fortjener. De vil at spillere skal respektere sine konktrakter, men klubbene trenger ikke respektere noe, skriver Johnson.

Etter sin 2000-yardssesong har Johnson gitt klart uttrykk for at han synes Titans bør endre på hans rookiekontrakt. Johnson har fremdeles tre år igjen av den kontrakten som er verdt 12 millioner dollar totalt – hvorav syv millioner dollar er garantert. Hans basislønn for 2010 er 550 000 dollar, noe Johnson synes er for lavt.

Titans har noen få frivillige treningsøkter igjen før deres offisielle treningscamp begynner.

Med eller uten Chris Johnson.