www.superbowl.no

- Jeg satser på NBA

13-08-2010

Marshall har planen klar.

Det nærmer seg sesongstart, og mens lagene pugger x’er og o’er har Miami Dolphins nye stjernereciver Brandon Marshall allerede begynt å tenke på sesongen 2011 – eller rettere sagt hva han gjør dersom det ikke blir noen 2011-sesong.

- Jeg tror nok Heat ville passet meg bra. De gir høy lønn. Jeg kunne kommet inn og spilt for minstelønn. Jeg trenger bare minstelønn, men jeg spiller ikke gratis, sier Marshall til NFL.com.

Lockout

Klubben han snakker om er altså Miami Heat i basketballigaen NBA. Marshall spilte basketball på High School, og dersom ikke NFL og spillerorganisasjonen NFLPA blir enige om en ny avtale kan det resultere i lockout neste år.

- Akkurat nå er jeg ikke spesielt god. Jeg er rusten. Men med litt trening blir jeg god, akkurat like bra som før, sier Marshall selvsikkert.

37 tommer

Med sine 194 centimeter på strømpelesten vil ikke Marshall ruve like godt i NBA som i NFL, men han sier selv at han først og fremst er en skytter. Og han hopper 37 tommer i været ved behov.

- Som spillere vil vi jo helst drive med fotball, men dessverre gjør eierne det vanskelig for oss. Jeg tror spørsmålet blir hvor lang en lockout blir, sier Marshall.