www.superbowl.no

- Blir mitt siste forsøk

19-08-2010

Favre lot seg overtale.

Vikings-kameratene hans Ryan Longwell, Steve Hutchinson og Jared Allen tok turen til Mississippi for å overtale Favre til et siste comeback. Deres budskap var såre enkelt.

-  Vi trenger et svar. Ja eller nei. Vi drar enten hjem med deg, eller så går vi videre uten deg. Men alle på laget ønsker å ha deg med videre, sa de, forklarer Favre til NFL.com.

Fyller 41 år

Men avgjørelsen satt fryktelig langt inne for mannen som fyller 41 år i oktober.

- Tro meg, da vi tapte for New Orleans så var en stor del av meg tilnærmet ferdig med fotball. Det var veldig tøft. Men det kunne like gjerne vært oss, jeg følte det på den siste driven. Dette er skjebnen, dette er gitt. Men det ble dem. Jeg tar av meg hatten for dem, sier Favre.

Han føler ikke noe press nås om avgjørelsen om å spille endelig er tatt.

Ingen garantier

- Jeg har gjort alt, jeg har ingenting å bevise. Rekorder her, og rekorder der. Jeg er her for å ha det moro, og for å hjelpe disse guttene å vinne. Dette er en fantastisk gjeng, og jeg vil bidra. Men jeg kan ikke garantere noen ting, sier Favre.

Hans hovedårsak for en siste sesong er allikevel lysten på å vinne mot alle odds.

- Dette er et lag med gode muligheter for å vinne Super Bowl.

- Forventningene er store. Jeg kan gi dere gode argumenter for hvorfor jeg burde gitt meg, og jeg har gode argumenter for hvorfor jeg fortsetter.

Ikke 100 prosent

Favre går løs på sin 20. sesong i NFL med en kropp de fleste ville tatt med til første og beste sykehus. Selv er han ganske positiv, tross en vond ankel.

- Det er ingenting på meg som er 100 prosent. Det var det ikke i fjor, og ikke året før. Men jeg har spilt 309 kamper på rad så jeg kan ikke klage. Men jeg kan love dere følgende. 20 år er nok. Da er jeg ferdig. Og mange jubler nok for det.

Helt til Favre Watch 2011…

 

MER FAVRE:

- Jeg er nyoperert
Favre ble bestefar

Favre: - Har det ikke travelt

Brett Favre takker fansen