www.superbowl.no

Revis tilbake for Jets

06-09-2010

Får heftig fireårskontrakt.

Darrelle Revis er ventet å trene for fullt med New York Jets denne siste uken inn mot seriestart i NFL. Cornerbacken har drøyet sin holdout til 35 dager, og lenge så det svært mørkt ut med tanke på enighet mellom Jets og Revis.

Onkel Holdout

Det som til slutt ble utslagsgivende var at head coach Rex Ryan og Jets-eier Woody Johnson reiste til Revis og hans onkel i Florida, og fikk igjennom en avtale. Onkelen til Revis, Sean Gilbert, er en tidligere NFL defensive lineman som i sin tid kjørte en hel sesongs holdout da han var i Washington Redskins.

- Kommer hjem

 ESPN.com melder at Revis nå vil motta 46 millioner dollar de neste fire sesongene, med 32 millioner dollar garantert inn på bankkontoen.

- Jeg kommer hjem, baby!!! Revis Island. Kom igjen!, skrev Revis selv på twitter like etter midnatt mandag.

Roten til holdouten var at Revis krevde en bedre kontrakt etter å ha vist gnistrende form i 2009. Han var allerede sikret 21 millioner dollar de neste tre sesongene, men nå vil han motta ytterligere 11 millioner mot at han forlenger sin kontrakt med ett år.

Hall of Fame

Det skulle gi ham råd til å betale bøtene på 578.305 dollar som han har samlet opp ved å ikke møte til trening.

- Dette er et steg på veien til noe vi håper skal bli en fullstendig karriere for Darrelle her i Jets. Vi ønsker at han skal legge opp som en Jet, og da forhåpentligvis som en kommende Hall-of Famer, sier general manager i Jets Mike Tannenbaum.

MER JETS:

Ryan tror på suksess

Taylor valgte New York

Også Holmes til Jets
Tomlinson klar for Jets