www.superbowl.no

NFL-bloggen

21-07-2011
Livet etter lockout

Nå ser det ut som lockouten snart er historie, og da vil ting skje fryktelig fort. En ting er alt som skal gjøre på treningsfeltet, men tenk på alt som skal skje med hensyn til trades, kontraktsinngåelser (med tusen nye regler) og free agents! Bruker denne gang bloggen for å starte en debattråd:  Hva skulle dere gjerne sett i deres favorittlag - eventuelt andre lag? Hvem vil dere ha? Hvem forsvinner ut porten og hvorfor? Det vil bli hektisk de neste ukene, men on the bright side får vi kanskje den mest spennende inngangen til en sesong noensinne. I "warp speed"…

I Miami er det to ting som gjelder: Backup qb (da forutsetter jeg at Sparano satser på Henne 100% slik han har antydet) og runningback-løsning (Ricky Williams og Ronnie Brown på vei ut begge to?). Draftet en spennende RB i april, men rutine trengs og da helst en som kan gjøre seg kjent med Dolphins play book på rekordtid. Brown er ikke mer enn 29 og har kanskje litt mer å gi, men personlig ville jeg kvittet meg med Browns lønn - og i verste fall gitt Ricky en siste sesong som potensielt tredjevalg. På qb-froten handler det om å få inn en rutinert kar som ikke har ambisjoner om å starte hver kamp. Med andre ord er både Kolb, McNabb, Hasselbeck og Young uaktuelle.

Hold dere fast nå, men mitt drømmescenario er at John Elway bestemmer seg for at Kyle Orton er The Man i Denver, og at Tim Tebow ønsker seg tilbake til Florida, muligens i et bytte med Marshall (som vi forutsetter at også vil hjem til gamle tomter). Så kan Henne få sine syv kamper til Dolphins håp om sluttspill er over – og så kan man bygge et helt nytt lag bygd rundt Tebow bak Pouncey og Long. Så skal man bare trade seriøse folk som verken blir tatt for fyllekjøring eller knivstikking. Ja, jeg vet det er like sannsynlig som at Dan Marino gjør comeback, og – ja – jeg vet at Tebow er en mann veldig mange ikke ville gitt fem kroner for. Men jeg har tro på han, se bare hva han skapte av entusiasme på linja da han spilte i fjor. Så hans første touchdown live på Wembley mot 49ers, og han skaper en vinnervilje bare ved å være på banen. Men dette skulle ikke være en Tebow-blogg så jeg skal la dere få overta. Gi meg deres syn på de kommende ukers overgangsfest – og slakt gjerne mine Tebow-tanker :-)

Are

Si din mening i forumet

 

LES OGSÅ:

NFL-bloggen: Loco lockout