www.superbowl.no

NFL-bloggen

01-08-2011

Drømmelag i Philly?

Som ventet har ting skjedd raskt etter at lockouten ble hevet. Spillere har kjørt og flydd på kryss og tvers av landet, og vi har fått overganger som aldri før. Jeg tøyset med at Dolphins burde legge ut agn etter Tebow, og i stedet ble det en ukes Orton-hysteri – før vi endte opp med Matt Moore og en spaltet Brandon Marshall. Trøsten får være at Reggie Bush er på plass. Han er akkurat en slik spiller som Miami-fansen har lengtet etter. En yngre utgave av Ricky Williams, med tilsvarende bagasje – men også tilsvarende evne til å skape magi i end zone.

Men Dolphins har ikke stjålet alle overskriftene, for både Philadelphia Eagles og New York Jets har gjort oppsiktsvekkende valg. Eagles har, i beste Rex Ryan-stil, begynt å omtale seg selv som ”The Dream Team”, etter at Nnamdi Asomugha, Jason Babin, Cullen Jenkins og Vince Young ramlet inn i Eagles-garderoben. Legg til at at Dominique Rodgers-Cromartie kom inn for Kevin Kolb, pluss et andrerundevalg i draften neste år, og vi forstår hvorfor Andy Reid gliser.

Jets har foreløpig gjort seg mest bemerket ved å signere to wide recievere med navn som klinger godt. Først ble Santonio Holmes ligaens best betalte WR da han skrev under en ny femårskontrakt. Og så hentet Ryan like godt Plaxico Burress, som har sonet to år i fengsel etter en svært uheldig nattklubbepisode der han skjøt seg selv i låret. Om Plax fremdeles har det som skal til er umulig å spå, men Rex har gamblet på spillere som de fleste hadde gitt opp tidligere – og fått mye ut av dem.

Personlig er jeg spent på Vikings, og hva som vil skje med Donovan McNabb. I Minnesota snakket de høyt og mye om at Favre-exit betød tillit og tid for Christian Ponder som de klinte til og hentet med 12.valget i april. Men med McNabb på plass kan det fort friste og kaste inn en veteran hvis det lugger fra start. At Rice forsvant ut var også uventet, og nok en gang må sannsynligvis Adrian Peterson bære laget på egne skuldre.

Vi kommer selvsagt ikke unna Patriots heller, for at Bill B skulle hente inn Chad Ochocinco var mer enn de fleste hadde ventet. Haynesworth kan vi forstå, men Ocho er så atypisk New England at det er veldig interessant å følge med på.

Vi trekker pusten dypt, og holder oss våkne. For her kommer det til å skje mye fremover – og for sultefôrede fans er det helt i orden.

Bli med på debatten:

Hvilke lag har fått de beste spillerne?