www.superbowl.no

Eli forsvarer Peyton

09-02-2010

Mener storebror gjorde jobben sin mot Saints.

De fleste har vel begynt å få hvilepuls igjen, men søndagens fantastiske Super Bowl er fremdeles det alle snakker om i USA. Saints jubler i New Orleans etter 31-17-seieren over Indianapolis Colts og Peyton Manning.

 

Ligaens MVP spilte en god kamp mot Saints, men sørget for den ene feilen som spikret lokket på Colts-kista mot slutten av kampen. Siden da har storebror Peyton sagt fint lite offentlig, men lillebror Eli forvarer Colts-stjernen.

 

Manning = Colts

 

- Jeg heiet så veldig på ham. Jeg har vært der selv, og jeg vet hvordan det er i Super Bowl. Du forbereder deg, og jobber hardt hele sesongen. Det er enorm prestasjon å komme dit, og jeg følte med ham, sier Manning til NFL.com.

Eli vant selv Super Bowl med New York Giants for to år siden. Han synes ikke Peyton skylder noen noe, for uten årets MVP hadde ikke Colts vært stort, skal vi tro lillebror.

 

Lei seg

 

- Han gjør alle på det laget bedre. Uten ham på laget ville de ikke vært i nærheten av å få til det de har klart i år, sier Eli Manning.

Han har snakket med storebror etter finalen, og melder at det går bra med den store pre-game-profilen.

 

- Selvfølgelig er han skuffet og lei seg, men han er ved godt mot allikevel. Han vet hva dette handler om, han har vært i playoff mange ganger. Men det er klart dette er tøft.