www.superbowl.no

NFL-bloggen

20-09-2011
Hjelp meg, Cam!  

Fantasy Football er ikke bare moro.

Sesongen er godt i gang, og uke 2 er historie. For The Hail Mary Heroes ble det en tung affære, med knusende tap for Bergen Bee Bringers (grattis!). Og bekymringene står i kø. Vi mangler en runningback som kan ta tak, og levere uke ut og uke inn. Hele apparatet vårt tråler nå free agents-markedet, men det er få alternativer som frister. Så vi må vente.

I fjor var vi velsignet med både Adrian Peterson og Peyton Hillis. Running game gikk som en lek. I år er det bom stopp. Hvis noen vet hvor det er blitt av Chris Johnson så vær vennlig å slå på tråden. Jeg huket ham i første runde, men er i øyeblikket villig til å slippe ham for knapper og glansbilder. Du har fått kontrakten din – løp da, mann! Og som ikke det var nok at Johnson fremdeles tror det er lockout – så blir Michael Vick skadet.

Andy Reid prøver å legge lokk på ham, prøver å få han til å bli i pocketen, prøver å tenke taktisk slik at Vick skal unngå skader gjennom en lang sesong. Men hva skjer? Jo, trygt inne i egen pocket, stående helt i ro, blir han banket i bakken av en medspiller. Blodet fosset, nakken fikk seg en smell, og hjernerystelse betyr flere uker på sidelinjen. Dermed er plutselig DeSean Jackson langt mindre verdt også, for backup Vince Young er skadet, og backupen til backupen – Mike Kafka – får neppe kaste langt og høyt med det første. Smerte!

Så nå gjør jeg noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre: Jeg stiller meg i Cam Newton-kø. Forhåpentligvis var ingen inne og la inn agn før meg, og når nye waivers skal bokføres er Cam en del av Heroes. Han er det vi trenger nå. Stor, sterk, fryktløs. En rookie som har smadret alle rekorder i sine første to kamper (ja, jeg vet det er snakk om TO kamper). Cam kan løpe, men det er kastingen som overbevist meg om at han er rett mann for Heroes. 63 prosent av forsøkene hans når frem, og han er i øyeblikket Panthers leading rusher -  i tillegg til å ha over 400 yards med armen i to strake kamper. Det lukter poeng av Cam, og han holder fortet til Vick er tilbake.

Innen den tid må vel mannen med gulltennene ha våknet igjen også?

Les NFL-bloggen:

Fantastiske Brady (14/9)

Back to football! (9/9)

Kongen på haugen (8/9)