www.superbowl.no

Favre takker fansen

12-02-2010
Men veteranen utelukker ikke en sesong til.
Endelig kom det et sitat fra veteranen over alle veteraner. Men når 40-årige Brett Favre først skal si noe om sin egen fremtid gjør han det med stil - han har tross alt lært noe av de siste års off-season-sirkus.

- Tusen takk for en minneverdig sesong. Det var med spenning i kroppen jeg som 40-åring sa ja til en 19. sesong i NFL, for rivalene til "Green and Gold". Jeg blir jo ikke noe yngre, men jeg gleder meg stort over sesongen som gikk - selv om vi ikke kom oss helt til Miami, skriver Favre på sin egen hjemmeside.


Har kontrakt

Den offisielle uttalelsen vekker stor oppsikt i USA, og NFL.com er selvsagt på saken. Michael Lombardi mener Favre gjør alt rett ved å sette samtlige dører på gløtt.

- Jeg vil si tusen takk til fansen, uansett hvva som skjer videre, skriver Favre som fremdeles har et år igjen av sin kontrakt med Minnesota Vikings.

Favre bruker også en del linjer på å skryte av trenerne og medspillerne i Vikings, og han takker for all støtten han og familien har fått.

Så spørs det om tapet for Super Bowl-mesterne Saints blir det siste vi fikk se av Favre i NFL...

PS. Skulle Favre velge å legge hjelmen på hylla vil dette bli hans siste stats: (2009) 68,4 completion pct., 4.202 yards, 33 touchdowns og 7 interceptions. Ikke verst.

LES OGSÅ: Ingen 40-årskrise for Favre