www.superbowl.no

McNabb på flyttefot?

12-02-2010

Ikke gitt at Donovan er Eagles-QB neste sesong.

Off-season er tiden for spekulasjoner, og det vi på godt norsk kaller agurknytt. Men akkurat quarterback-situasjonen i Philadelphia er såpass interessant at flere enn superbowl.no følger med.

ESPN.com skriver at Eagles-veteran Donovan McNabb meget vel kan bli ofret før neste sesong starter. Klubber  som Denver Broncos, Cleveland Browns, St. Louis Rams og Buffalo Bills skal visstnok ha følerne ute, og dersom Brett Favre sier takk for seg er Minnesota Vikings også en mulig klubb for McNabb.

- Det er i Philadelphia jeg vil være. Dette er min klubb. Det er ingen grunn til spekulasjoner, sier McNabb selv.

Førsterundevalg

Hans trener Andy Reid sier omtrent det samme, men legger til et lite ord som får den amerikanske pressen til å steile.

- Donovan McNabb er min startende quarterback nå, sier Reid.

Og nå er et relativt begrep, for det er ennå lenge til seriestart. For første gang skal Reid, i følge uidentifiserte kilder, være villig til å slippe 33-årige McNabb – for et førsterundevalg i draften, pluss en godtgjørelse ingen vet størrelsen på. McNabb er inne i sitt siste kontraktsår, og vil bli en dyr mann å forlenge med om et års tid.

Reid tar avgjørelsen

Skulle McNabb bytte beite står det mellom Michael Vick og Kevin Kolb som startende QB neste sesong. Etter 11 år i Philly viser flere internett-polls at McNabbs status blant fansen er synkende. Mange ønsker å se Kolb som førstevalg, og andre synes Michael Vick fremdeles er en mann for fremtiden.

Eagles-president Joe Banner understreker at ingenting er avgjort, og at Andy Reid uansett har siste ord i denne saken.

To be continued…