www.superbowl.no

Tebow kaster ikke på scouting combine

23-02-2010

Skal endre på kasterutiner.

Florida Gator-quarterback Tim Tebow har vært ”the talk of the town” i NFL siden Super Bowl. Mannen mange mener er tidenes beste college-spiller har kanskje ikke det som skal til for å bli en top quarterback i NFL. Kritikken går på at han ikke er rask nok til å bli kvitt ballen, og at fotarbeidet hans ikke holder NFL-klasse.

Tidligere denne uken ble det kjent at Tebow skal delta på NFL scouting combine i Indianapolis, og at han skal kjøre drills på lik linje med alle andre.

Nå melder nfl.com at Tebow allikevel ikke skal delta på de dedikerte quarterback-øvelsene fordi han etter sigende skal endre på sitt kastemønster.

- Rom for forbedring

Ifølge Michael Lombardi i NFL Network trener Tebow nå med den tidligere NFL-quarterbacken Zeke Bratkowski for å få en raskere rytme etter snap. Tebow skal vise frem sin ”nye stil” på prodagen på Universitetet i Florida, 17. mars.

- Jeg er definitivt åpen for å forbedre mine fundamentale ferdigheter, det er rom for forbedringer og jeg vil jobbe med det, sa Tebow etter en skuffende Senior Bowl der han fullførte åtte av 12 kast, men ingen var lengre enn 11 yard. Han fumblet også to ganger.

Tebow vant to BCS National championships og en Heisman Trophy på college.

LES OGSÅ:

NFL scouting combine: Jakten på den neste store