www.superbowl.no

Eagles slipper Westbrook

24-02-2010

Hvem tør satse på den skadeforfulgte runningbacken?

Han har vært toneangivende i NFL i mange år, men de siste sesongene har det gått nedover med Philadelphia Eagles-spiller Brian Westbrook (30).

Skader, skader og atter skader har ødelagt for den eksplosive runningbacken. Ankler, knær, ribbein og triceps har etter tur skapt problemer, og det er hovedårsaken til at Philly nå slipper Westbrook – i tillegg til at Eagles slipper å betale ham 7,5 millioner dollar neste år.

- I hjertet mitt vil jeg alltid være en Brian Westbrook-fan. Alle vet hva han har betydd for denne klubben, og hva han har tilført oss, sier Eagles-trener Andy Reid til NFL.com

To hjernerystelser

I fjorårets sesong mistet Westbrook åtte kamper på grunn av to hjernerystelser og en vond ankel. Han sørget bare for to touchdowns.

- Jeg vet ikke sikkert, men jeg ser for meg at han vil ønske seg til en ny klubb, sier Reid.

På sine åtte sesonger i Philadelphia rushet Westbrook 5995 yards, og han mottok 426 pasninger for 3709 yards. Han sørget for 68 touchdowns etter rushing, receiving og punt returns.

- Han hadde ingen svakheter, det var ingenting man kunne peke på som han ikke var god til. Han var brilliant, for han var så fotball-smart, sier Reid.

Westbrook spilte aldri alle 16 grunnspillkampene i noen av sine åtte sesonger. At han i år har hatt to hjernerystelser gjør nok at en del trenere vil være skeptiske til å hente ham. Westbrook selv har sagt at han aldri burde spilt så raskt igjen etter den siste smellen.

LES OGSÅ:

Tomlinson ferdig i Chargers
Westbrook usikker på fremtiden

Sharper kan forlate Saints

Eagles-McNabb på flyttefot?