www.superbowl.no

- Jeg skal spille videre

24-02-2010

Innbitt Westbrook har allerede fått flere tilbud.

Brian Westbrook slippes løs av Philadelpia Eagles etter åtte år industribyen. Men ikke tro at den skadeforfulgte runningbacken har tenkt til å legge hjelmen på hylla.

- Agenten min sier at tre, fire lag allerede har kontaktet ham angående en overgang. Min plan er å fortsette som spiller. Jeg vil legge all min kraft i det. Jeg skal spille videre i NFL, bare ikke for Philadelphia Eagles, sier Westbroook ifølge NFL.com.

Veteranen pynter ikke på sannheten, og sier rett ut at avgjørelsen handler om kroner og øre.

Forstår avgjørelsen

- Slik som det er blitt i dag blir det stadig vanskeligere for klubbene å beholde veteraner. De er mer skadeutsatt og dyrere, og det står sultne og rimelige unggutter i kø. Det har jeg full forståelse for, sier Westbrook.

Han sier avskjeden med Philly var ventet, men langt mer direkte enn det som har kommet frem til nå.

Kort og brutalt

- Jeg fikk en telefon i går, og Andy Reid sa bare ”vi kommer til å slippe deg”. Jeg sa OK, og noe mer kommunikasjon var det i grunn ikke. Vi diskuterte aldri lønnskutt eller noe slikt, sier Westbrook.

Han virker litt skuffet over at ikke hans mangeårige arbeidsgiver ville forsøke å forhandle med ham, men han setter samtidig pris på at avgjørelsen falt såpass tidlig.

- Jeg antar at de synes de gir meg en sjanse til å finne en ny klubb (ved å ta dette nå). Jeg setter pris på den muligheten, sier Westbrook.

LES OGSÅ

Eagles slipper Westbrook
Westbrook usikker på fremtiden
McNabb på flyttefot?