www.superbowl.no

- Sanchez vil bli bedre

28-02-2010

Rex Ryan har lagt en ny Jets-plan.

Han spikret en Super Bowl-plan som nesten holdt helt inn, men det står respekt av sesongen til New York Jets og trener Rex Ryan. Nå er den store mannen på plass i Indianapolis for å overvære combine-sirkuset, men den frittalende treneren bruker mest tid på å skryte av sine egne.

- Mark Sanchez viste storhet i fjor. Han er vel den eneste quarterbacken i historien som har startet 3-0, og han var fantastisk. Han hadde en liten dupp midt i sesongen, men avslutningen hans var veldig god, sier Ryan til NFL.com.

Satser på sine egne

Og sønnen til Buddy Ryan har stor tro på at Sanchez vil ta nye steg kommende sesong.

- Det er veldig spennende for ham, og veldig stort for organisasjonen. Han kommer bare til å bli bedre i årene som kommer, sier Ryan.

Som et av de beste lagene fra i fjor begrenses Jets sine draft-muligheter noe. Det bekymrer ikke Ryan nevneverdig.

- Vi har et meget godt fotballag, men vi kan også forbedre oss like mye som et hvilket som helst annet lag i ligaen. Vårt fremste våpen er vår egne spillere, vi har mange unge spillere, og vi er svært nær målet. Vi må jobbe med hver enkelt spiller, og satse videre, sier Ryan.

Blir Jones?

En spiller det knytter seg stor spenning til er Thomas Jones. Han har en heftig rosterbonus i vente, og det spekuleres i om han vil få marsjordre i løpet av våren.

- Thomas Jones er en suveren spiller, han hadde over 1400 yards rushing, han bidro sterkt til å få oss til AFC-finalen. Han er en flott spiller og en strålende leder, men det er flere enn meg som skal vurdere dette. Det er en vanskelig avgjørelse for oss, sier Ryan.

LES OGSÅ:

Sanchez: - Eksepsjonelt vellykket operasjon