www.superbowl.no

- Kritikken gjør meg bedre

01-03-2010

Tim Tebow imponerte alle på scouting combine.

Alles øyne har vært på ham denne helgen, og Tim Tebow viste at han tåler presset. Riktignok kastet han ikke en eneste ball, men han imponerte med sin fysikk og sitt reflekterte vesen.

- Dette har vært en stor opplevelse for meg. Vi har trent hardt, pratet fotball, blitt kjent med hverandre, og hatt en svært minneverdig helg, sier Tebow til NFL.com.

Han innrømmet at det hadde fristet veldig å vise frem kastearmen, men han følger sitt nye opplegg lojalt.

Elsker konkurranse

- Jeg skal ikke endre på hele stilen min, jeg skal bare holde ballen litt høyere, og bli kvitt den litt fortere. Og jeg jobber hele tiden med fotarbeidet mitt, sier Tebow.

Spilleren mange mener er tidenes beste college-spiller leverte toppresultater i quarterback-klassen, og han lover en enda bedre oppvisning på prodagen til Universitet i Florida.

- Jeg er et konkurransemenneske, og jeg vil gjøre akkurat det de ber meg om. Jeg vet at agenten min ikke liker det jeg sier nå, men jeg tar alle utfordringer på strak arm, sier Tebow.

Er velsignet

Han nølte ikke et sekund da spørsmålet om hva all kritikken gjør med ham dukket opp.

- Kritikken gjør meg bare sterkere, og mer innstilt på å forbedre meg. Jeg sier takk til kritikerne, for det gjør meg sulten på å motbevise dem. Jeg er svært velsignet, og jeg nyter alt dette. Jeg skal lykkes i NFL, sier Tebow.

 

Tim Tebows resultater:

40 yard dash: 4,72 sekunder

Vertical jump: 38 ½ inches

Broad jump: 9’7’’

3 cone shuttle: 6,66 sekunder

LES OGSÅ:

Tebows nye kasteteknikk

Tebow kaster ikke på scouting combine

Er Tim Tebow moden for NFL? Si din mening i debattforumet