www.superbowl.no

Økende Peppers-interesse

02-03-2010

- Åtte klubber vil ha ham.

Julius Peppers kan meget vel bli overgangsvinneren denne våren. 5. mars står han fritt til å gå hvor han måtte ønske, og NFL-klubbene står i kø for å sikre seg hans tjenester.

Nei til millionkontrakt

I fjor takket han nei til en 52 millioner dollar-kontrakt med Carolina Panthers over fire år. Han beholdt sin 18,2 millioner dollar store lønn ut året, og satset på Panthers ville gi ham franchise-status, eller slippe ham som free agent.

Det ble det siste, og nå står Chicago Bears, New England Patriots, Philadelphia Eagles, og hele fem andre klubber klare med sjekkheftet, skriver ESPN.com. Han er avhengig av 34 millioner dollar for ”å gå i pluss”, og det bør gå lekende lett.

81 sacks

Peppers har selv gitt uttrykk for at han trenger en ny start i et svært godt lag. På åtte år i NFL har han vært i Pro Bowl fem ganger, og han har sørget for 81 sacks. Han ble også tatt ut på tiårets NFL-lag.

Spørsmålet er om 30-åringen kan nå nye høyder i et nytt miljø. Historisk sett har pass rushere slitt med å toppe tidligere bragder såpass sent i karrieren.

LES OGSÅ:

Jets slipper Jones
Tebow: - Kritikken gjør meg bedre
Bears vil ha Peppers