www.superbowl.no

Manning operert i nakken

04-03-2010

Får kontroll på nervene.

Peyton Manning trenger ingen større presentasjon. Nå har mannen som var nær ved å vinne Super Bowl XLIV på egenhånd gjennomgått en operasjon for å gjøre ham enda bedre kommende sesong.

En nerve i nakken til quarterbacken skal ha ligget i klem de siste fire årene, og selv om det ikke har hatt synlig utslag på Mannings spill valgte det medisinske apparatet i Indianapolis Colts å gjennomføre en operasjon i Chicago tirsdag. Han ble utskrevet fra sykehuset onsdag, skriver NFL.com.

Best betalt

Det er ventet at han deltar på hele Colts off season-program og alle training camps. Manning har spilt utrolige 210 NFL-kamper på rad, noe bare Brett Favre topper.

I juli 2008 opererte Manning det venstre kneet sitt to ganger. Han gikk glipp av mye trening, og han gikk ned ti kilo. Dette har han senere sagt påvirket spillet hans mye.

Mannings kontrakt går ut etter 2010-sesongen, og Colts-eier Jim Irsay hevder en forlengelse er en off season-prioritet. Han har også sagt at han er forberedt på å gjøre Manning til ligaens best betalte quarterback.

 

Kan Colts komme tilbake neste år, og vinne Super Bowl? Ta debatten i forumet.