www.superbowl.no

LT på Vikings-besøk

11-03-2010

Kan havne i Minnesota.

San Diego Chargers-legenden LaDainian Tomlinson har tatt turen nordover for å møte Vikings-trener Brad Childress. Minnesota slapp nylig Chester Taylor til Chicago Bears, og trener et runningback-alternativ til Adrian Peterson.

-  Jeg ville sjekke hvor hodet hans befant seg. Vi må vise ham hva hans rolle her kan bli, sier Childress som understreker at han har påpekt at Tomlinson vil være Peterson-backup ved en eventuell overgang, skriver NFL.com.

Tropisk paradis

Childress sier han har hatt en svært god telefonsamtale med LT, som for ordens skyld var på golfbanen da samtalen fant sted.

- Jeg avbrøt ham på golfbanen. Jeg så ut av vinduet mitt, og sa: “jeg kan ikke lyve for deg. Det er ikke et tropisk paradis her akkurat. Men det er derfor vi har bygd tak over stadion", sier Childress.

LT har gjort et poeng av at han fremdeles har store ambisjoner, og at han helst går til en klubb med Super Bowl-lyst og en etablert quarterback.

Torsdag kveld bekreftet Tomlinson at han ikke har noe i mot en third down-rolle i Minnesota.

Mindre ballbæring

- Jeg vet jeg er god til å både løpe ruter og til å fakke ballen. Det er noe jeg alltid har sett for meg at jeg kan gjøre mer av når jeg blir eldre, sier LT.

Men i San Diego var det aldri noe alternativ å sette Tomlinson til å gjøre noe annet enn å løpe med ballen.

- Min third down-rolle i San Diego var ikke stor. Jeg var den eneste der som kunne løpe med ballen 20 ganger, og det ble min jobb. Nå slipper jeg kanskje å løpe så mye med ballen, og det kan passe meg bra,  sier LT.

 LES OGSÅ:

Tomlinson tok til tårene
LT ferdig i Chargers
Favre:  - Har ikke travelt

Er Tomlinson og Vikings a perfeckt match? Ta debatten her