www.superbowl.no

Cardinals åpner dørene

12-03-2010

Joey Porter, Larry Foote og Derek Anderson på besøk.

Arizona Cardinals er i ferd med å bygge et helt nytt lag, og trener Ken Whisenhunt har det travelt. I løpet av kort tid vil både Joey Porter (LB), Larry Foote (LB) og Derek Anderson (QB) vise seg frem for Cardinals. Sistnevnte ble nylig sluppet av Cleveland Browns, Foote fikk ikke ny tillit i Detroit Lions mens Joey Porter forlot Miami Dolphins uten nevneverdige tårer.

- Mer å gi

- Jeg ønsker meg til et vestkystlag, og jeg vet hva Whiz står for. Han hadde meg i Pittsburgh i åtte år, og både han og jeg vet hvordan dette kunne fungere. Jeg vil bare være en del av puslespillet. Jeg har fremdeles mye å gi, sier Porter til NFL.com.

Også Foote er en tidligere Steeler, og Pittsburgh har lagt ut agn etter linebackeren. Men Foote vil helst til Arizona.

- Jeg ber. Jeg vil tilbake til et vinnerlag, og jeg føler meg mer komfortabel i et 3-4-system. Pittsburgh vil ha meg, men jeg ønsker meg til Cardinals. Jeg håper vi blir enige, sier Foote.

To ny kontrakter

Quarterback Anderson drar rett fra sitt møte med Seattle Seahawks til ørkenstaten i sør. Han kan fort bli en starter-mulighet der da Cardinals kun har Matt Leinart etter Kurt Warners karriereslutt.

Cardinals har også inngått en ny avtale med offensive tackle Jeremy Bridges. Han har fått en treårskontrakt. Det har også guarden Rex Hadnot fått, han har skrevet under for Cards etter fire sesonger i Miami Dolphins og to år i Cleveland Browns.