www.superbowl.no

Tomlinson til Jets

15-03-2010

Toårsavtale i New York.

Det har blitt en del frem og tilbake, men nå er det endelig avgjort. LaDanian Tomlinson spiller fotball for New York Jets de neste to sesongene. Den tidligere Chargers-runningbacken har skrevet under på en toårskontrakt, melder NFL.com.

Ifølge New Yorks Daily News skal avtalen være verdt 5,2 millioner dollar, med ytterligere en halv million dollar i bonuspotten.

Mesterskap

- Han ville gå til et lag som han trodde kunne vinne et mesterskap. Han vil gå til en klubb der han kunne få en betydelig rolle, og i Jets er han også veldig kjent med det offensive systemet, sier Tomlinsons agent Tom Condon.

LT sier dermed nei takk til en avtale med Minnesota Vikings. Han har vært i møte med trener Brad Childress, men 30-åringen valgte altså Rex Ryan og ”The Big Apple”.

Jets har også hentet Tomlinsons  tidligere lagkamerat Antonio Cromartie. Han skrev følgende på Twitter da han ble kjent med LT-overgangen.

- Gratulerer til min homie L.T.

Nummer 21?

Også All-Pro cornerback Darrelle Revis har vært ute og twitret.

- Bra valg av organisasjonen. Jeg kunne ikke vært mer glad for dette.

Nettbutikken til Jets har allerede begynt å selge trøyer med Tomlinsons navn på. Men nummer er det ennå ikke på ryggen – cornerback Dwight Lowery har enn så lenge hevd på nummer 21.

PS: Tomlinsons nye trener Rex Ryan har gjennomført en vektreduksjonsoperasjon. Et bånd er operert inn rundt magesekken i et forsøk på å hjelpe tungvekteren i matchform.


LES OGSÅ:

Ingen Jets-avtale for LT
Forlot Vikings uten tilbud
LT på Vikings-besøk
Tomlinson tok til tårene

LT ferdig i Chargers


Hva vil LT bety for Jets? Ta debatten her