www.superbowl.no

- Vil vinne Super Bowl

16-03-2010

Derfor valgte LT å gå til Jets.

LaDainian Tomlinson er på plass i New York, og i sitt første intervju siden overgangen til Jets avslører han hvorfor det ble østkysten – og ikke Minnesota.

- Det finnes ikke noe bedre sted man kan gi et mesterskap til enn New York. Det var en tøff avgjørelse, men når alt kommer til alt må man følge magefølelsen. Det var det jeg gjorde, sier Tomlinson til NFL.com.

Fremdeles fart nok

Toårsavtalen er verdt 5,2 millioner dollar, og Tomlinson vil ha en stor ring på fingeren når kontraktstiden er ute.

- Jeg kan si rett ut at jeg har kommet hit for å vinne et mesterskap. Jeg tror dette laget har evnen til å klare det, sier Tomlinson.

Det er søt musikk i ørene til Jets-fansen som har ventet på et mesterskap siden 1969.

31-år gamle Tomlinson innrømmer at toppfarten ikke er helt som før, men at han fremdeles har mye å bidra med etter ni år i San Diego Chargers.

Drømmen om New York

- Jeg vil bevise for folk at jeg fremdeles kan spille dette spillet, og det har jeg tro på at jeg kan klare. Jeg har ikke noe ego, det handler bare om å bidra til et mesterskap. Jets kom til AFC-championship uten meg, de var veldig gode, hvordan kan jeg vente å være en starter? Jeg vil bare ha en rolle der jeg kan bidra, sier mannen som har 12.490 rushing yards i karrieren.

Han forteller at han alltid har drømt om bo i New York. Hvorvidt kalde Minnesota ikke fristet sier han fint lite om, men han røper at Brett Favre ikke var en faktor.

- Han ga med ikke så mye som et hint om sin egen fremtid. Han sa ingenting, forteller Tomlinson.


LES OGSÅ:

Tomlinson til Jets

Ingen Jets-avtale for LT
Forlot Vikings uten tilbud
LT på Vikings-besøk
Tomlinson tok til tårene

LT ferdig i Chargers


Hva vil LT bety for Jets? Ta debatten her