www.superbowl.no

- Jeg er bekymret

21-03-2010
Tomlin om sexanklagene mot Ben Roethlisberger
Steelers-trener Mike Tomlin legger ikke skjul på at han lar seg påvirke av alt oppstyret rundt klubbens quarterback Ben Roethlisberger. Den doble Super Bowl-vinneren er anklaget for seksuelle overgrep.

- Jeg er svært bekymret for vår klubb og for Ben personlig, sier Tomlin til NFL.com.

Politiet i Milledgeville, Georgia, undersøker fremdeles påstandene til en 20 år gammel college-student. Hun hevder Roethlisberger skal ha gjort seksuelle overgrep mot henne på en nattklubb i begynnelsen av mars. Quarterbacken har også en rettsak i vente etter at en annen kvinne hevder Roethlisberger voldtok henne på Lake Tahoe hotell og casino i juli 2008.

Nekter skyld

- Mine bekymringer er mange, men på dette tidspunkt vil det være feil av meg å synse noe i en retning eller en annen retning. Jeg, som alle andre, må bare se hvordan dette går, sier Tomlin.

19. mars kommenterte Steelers-eier Art Rooney II hendelsen slik:

- Hadde det vært på et annet tidspunkt av året måtte vi tenkt og handlet annerledes. Men i øyeblikket er vi i en situasjon der vi kan la dette få gå sin gang. Det er et gode som gir oss tid. Denne saken blir fremdeles etterforsket, og da blir det feil av meg å kommentere ytterligere, sa Rooney.

Den uoffisielle versjonen skal visstnok være at eieren er alt annet tilfreds med situasjonen, og det uteomsportslige fokuset som blir på Steelers.

Roethlisberger nekter for at noen av hendelsene skal ha funnet sted.