www.superbowl.no

Parcells får frie tøyler

23-03-2010

Dolphins-eier åpner lommeboka.

Miami Dolphins har gjort store forandringer på rosteren i off-season. Ut har både safety Gibril Wilson og safety Chris Crocker gått. Den samme veien har det gått for receiver Ernest Wilford og quarterback Josh McCown. I tillegg har Joey Porter gått til Arizona Cardinals.

Mandag ble det kjent at Miami-klubben også vil bli kvitt left guard Justin Smiley, som de hentet på en femårskontrakt verdt 25 millioner dollar, så sent som i 2008.

Pengene på Parcells

- Jeg setter pengene mine på Bill Parcells og vår organisasjon. Jeg ser bare på sluttresultatet, pluss og minus, og om vi vinner eller taper, sier Dolphins-eier Stephen Ross til ESPN.com.

Han la seg heller ikke borti Parcells avgjørelse om å hente Karlos Dansby fra Cardinals, og gi linebackeren en kontrakt verdt 43 millioner dollar over fem år.

Heftig formue

- Bill sa til meg på forhånd. Jeg sa at det som betyr noe er det som skjer ute på banen. Det han ønsker å gjøre er å levere vinnere. Jeg prøver ikke å styre ham for jeg har lært at det er forskjell på sport og business, sier Ross.

Han er listet som verdens 277. rikeste mann hos Forbes. Ross’ formue skal være på 3,4 milliarder dollar.

LES OGSÅ:

Dansby klar for Dolphins
Porter forlater Dolphins