www.superbowl.no

- Bestem dere raskt

25-03-2010

McNabb vil spikre fremtiden.

Etter at Philadelphia Eagles-trener Andy Reid fortalte at Philly lytter til trade-tilbud som involverer både Michael Vick, Kevin Kolb og Donovon McNabb har quarterback-debatten i Eagles nådd nye høyder.

Reid har hele tiden sagt at McNabb er hans førstevalg kommende sesong, men nå har selv McNabb begynt å lure litt. Han skriver følgende i sin egen blogg.

Ønsker seg en ring

- Mitt standpunkt er det samme, jeg har sagt hele tiden at jeg ønsker å vinne en Super Bowl, og fullføre min karriere i Philadelphia. Jeg forstår situasjonen godt, og uansett hva Eagles velger å gjøre håper jeg de gjør det raskt. Det er det beste for meg, Kevin, Michael, Eagles og alle andre involverte lag, sier McNabb, i bloggen sin.

Etter 11 år i Philadelphia kan McNabb ha spilt sin siste kamp for Eagles. Flere lag har følerne ute etter veteranen, og NFL Networks Jason La Canfora nevner Oakland Raider, Buffalo Bills og Arizona Cardinals som aktuelle klubber, og da særlig Raiders.

Onsdag meldte flere medier at McNabb visstnok var så godt som klar for St. Louis Rams, men dette har Rams senere benektet.

Et år igjen

McNabb har et år igjen av sin Philly-kontrakt, han har spilt hele sin karriere i Eagles. McNabb har kastet 32.873 yards for 216 touchdowns og 100 interceptions.

Han har ledet Eagles til hele fem NFC Championship-kamper, og en tapt Super Bowl.


MER EAGLES:

Vick får rosterbonus

Westbrook vil spille videre

Eagles slipper Westbrook

- Vick blir værende

McNabb på flyttefot?