www.superbowl.no

Marshall-hjelpen

14-04-2010

Klar for Dolphins.

Denver Broncos har tradet sin wide receiver Brandon Marshall til Miami Dolphins til fordel for et par andrerundevalg i draften, et i år og et neste år, melder NFL.com.

Marshall har allerede underskrevet en fireårskontrakt med Dolphins, til en verdi av solide 47,5 millioner dollar. I fjor tjente han 2,2 millioner dollar, men det var det siste året av hans rookie-kontrakt fra 2006.

Ville bort

Marshall har lenge ønsket seg bort fra Broncos, og nå får han viljen sin. Dolphins har vært desperate etter å få tak i en god WR, samtidig som det ryktes at Miami-klubben skal være villig til å slippe en skuffende Ted Ginn jr. mot gode draftvalg.

Dolphins slo på stortromma da de hentet Karlos Dansby fra Cardinals, men Marshall blir klubbens største signering siden Ricky Williams kom til klubben i 2002 – han kostet i sin tid klubben fire draftvalg, inkludert to førsterundevalg.

Bråkebøtte

Marshall fakket 101 pasninger i fjor, og sørget for ti touchdowns for Broncos. Bare New England Patriots Wes Welker (346) har flere receptions de siste tre sesongene enn Marshall (307). Marshall er kjent for å lage bølger rundt seg, og har hatt flere uheldige epsioder knyttet til seg de siste årene. Bill Parcells har allikevel valgt å satse på den effektive mottakeren.

Med Marshall på plass tyder mye på at Dolphins vil forsterke forsvaret med deres første pick, nr 12, i draften 22. april.

MER DOLPHINS:

Parcells får frie tøyler
Dolphins-Brown arrestert
Dansby klar for Dolphins
Porter forlater Dolphins