www.superbowl.no

Big Ben kan forsvinne

15-04-2010

- Steelers vurderer å trade.

Ben Roethlisberger gikk klar av anklagen om seksuell trakassering, og blir ikke tiltalt. Men fremdeles kan NFL bøtelegge eller utestenge ham for regelbrudd og overtramp. Også internt i Steelers diskuteres det hvorvidt quarterbacken fortjener en straff av noe slag, og i følge NFL.coms kilder skal sterke røster på styrerommet også ha snakket høyt om å trade Big Ben mot et godt draftvalg.

Bonuser betalt

Rooney-familien, som eier klubben, skal være veldig lei Roethlisbergers damehistorier, og skal de kvitte seg med sin stjerne bør det gjøres nå. Alle hans bonuser er betalt, og hans seksårskontrakt er overkommelig for de fleste klubber i  NFL (8,05 millioner i 2010, $11,6 millioner per år fra 2011 til 2014, og $12,1 millioner i 2015).

Ikke AFC North

Steelers skal være store fans av Sam Bradford, og dersom Rams er villige til å trade Roethlisberger mot førstevalget i draften kan Big Bens tid i Pittsburgh være forbi. Men spørsmålet er om Rams er interessert i å ta over det som har blitt et NFL-problem, til tross for at Roethlisberger er blant ligaens aller beste quarterbacker.

Det skal visstnok være uaktuelt å trade Roethlisberger til en rival i AFC North.

Bør Steelers trade Roethlisberger? Bli med på debatten her

LES OGSÅ:

Big Ben ikke tiltalt