www.superbowl.no

Vil på Madden-coveret

20-04-2010

Brees vil bryte ”forbannelsen”.

Drew Brees hadde en fantastisk 2010-sesong, og kronet det hele med seier i Super Bowl mot Indianapolis Colts. Nå er Saints-quarterbacken en av tre kandidater til å pryde coveret på NFL-spillet Madden 11 som slippes i august. De to andre kandidatene er Minnesota Vikings Jared Allen og Indianapolis Colts Reggie Wayne.

Ikke redd

- Jeg har ikke noe i mot det. Hvis fansen vil ha meg der så satser jeg på å bryte forbannelsen. Akkurat som rekorder er til for å brytes ser jeg det som en naturlig målsetting å få slutt på Madden-forbannelsen, sier Brees til nola.com.

Forbannelsen fikk et skudd for baugen i fjor da Cardinals Larry Fitzgerald, som var på 2010-coveret, spilte en hel sesong, og ble All Pro. Men også Troy Polamalu var på coveret, og han ble langtidsskadet.

Stygge skader

For med unntak av Fitzgerald har det skjedd noe med så godt som alle som har prydet coveret. I 1999 la Barry Sanders (Lions tailback) opp rett før sesongen. I 2003 brakk Michael Vick beinet da han var på coveret som Falcons-quarterback. I 2005 fikk Donovan McNabb brokk, noe som gjorde slutt på hans sesong. I 2006 brakk Seahawks-spiller Shaun Alexander foten.

Hvem som blir årets coverboy vil bli avslørt før torsdagens draft.